Betonkerítés

Betonkerítés rendszerek

Prémium Betonkerítés

Tökéletes felület • Tartós minőség

A betonkerítés általában több funkciót tölt be, ezért a helyes kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni.

Elsősorban kijelöli a telekhatárt, véd a kíváncsi tekintetek elől, ugyanakkor szigetel a por és a zaj ellen is.

Betonkerítéseink előnye elsősorban a védelmi szerep, ami felgyorsult és sajnos erőszakos világunkban fontos szempont lett. Egy kellően magas és stabil kerítés nem csábít betörésre vagy vandalizmusra, ugyanakkor emeli az ingatlan értékét is!

Betonkerítés választékunk

Egy oldalon mintás, egyenes betonkerítéseket gyártunk natúr, beton színben:

D11

Rakott kő mintás betonkerítés. Betét mérete: 200x5x50cm, súlya ~75kg. Betonoszlop 2m magas kerítéshez: 274x13x13cm, súlya ~95kg.

D12

Mediterrán mintás betonkerítés. Betét mérete: 200x5x50cm, súlya ~75kg. Betonoszlop 2m magas kerítéshez: 274x13x13cm, súlya ~95kg.

D15

Faerezet mintás betonkerítés. Betét mérete: 200x5x50cm, súlya ~75kg. Betonoszlop 2m magas kerítéshez: 274x13x13cm, súlya ~95kg.

Betonkerítéseink természetes betonszürke színűek. Fehér cementből, és színezett betonterméket nem gyártunk!

A beton természetes anyag, ezért azonos gyártási széria esetén mutathat árnyalati színeltéréseket. Ennek oka a felhasznált fő nyersanyagok (cement, víz, sóder) természetes tulajdonságaiban keresendő.

A betonkerítést érő időjárási, valamint a rendeltetésszerű használat következtében fellépő mechanikai hatások következtében ezek az árnyalati eltérések nagymértékben enyhülnek, kiegyenlítődnek. A használat során előforduló szennyeződések (növények levelei, termései, csapadék) szintén utólagos foltosodást idéznek elő. A hazai kemény ivóvizek, illetve a fúrt kutak talajvizei ásványi anyagot tartalmaznak, ezért a kerítésre kerülő ilyen vizek szintén színeltérést, elszürkülést okozhatnak.

A termékek közötti szín és felületi különbségek elkerülhetetlenek. Ez azonban nem befolyásolja betontermékeink használhatóságát és ezért ezt nem is fogadjuk el reklamációként. A természetes alapanyagok használata miatt a színváltoztatás jogát fenntartjuk!

Elszórtan előfordulhat, hogy az időjárás hatására sárgás vagy feketés elszíneződés jelenik meg a termékeken. Mivel ez általunk nem befolyásolható okokra vezethető vissza, ezért az ilyen jellegű elszíneződések sem adhatnak okot reklamációra. Utólagos festéssel ezek az eltérések teljesen eltüntethetők.

5 ok, amiért a betonkeritésünk Önnek való!

⇒ Hangszigetelés

A betonkerítés segíti a zajszennyezés szabályozását, legyen szó egy nyüzsgő utcáról vagy zajos szomszédokról. Lecsendesíti az utcai forgalom zaját, a szomszédban harsogó zenét, vagy a vasárnap reggeli fűnyíró hangját…

⇒ Biztonság

Egy jó, szilárd betonkerítés, mint amilyeneket gyártunk, komfortérzetet és biztonságos védelmet nyújt. Mivel tömör, erős betonról van szó, ezek a kerítések megnehezítik és gátolják az ingatlanra történő bejutást, akár emberekről, akár állatokról beszélünk.

⇒ Kinézet

Termékeink textúrája szép, homogén “buborékmentes”. A mintázat rajzolata modern vonzerőt kölcsönöz. Zökkenőmentesen illeszkedik a környezetbe, és betonfestékkel egyszerűen festhető.

⇒ Tartósság

Önnek nem kell aggódnia a tartósság miatt – olyan alapanyagokból és technológiával gyártunk, hogy elemes betonkerítés rendszerünk még a leghevesebb viharoknak is ellenáll. Termékeinket úgy készítjük, hogy ellenálljanak a fagyveszélynek és a napsütésnek, így elkerülhető a vetemedés, a repedés és a fakulás. Ez azt jelenti, hogy a mi betonkerítésünkkel évtizedekre megoldotta a “kerítésgondot”.

⇒ Érték

Minőségi betonkerítésünk szépen és szakszerűen telepítve – akár az utcafront képét javítva, akár a pihenőkert növényzetét körbeölelve – az ingatlana értékét is jelentősen növeli.

betonkerítés

Termékeink előnyei

  • Hosszú élettartamú és tartós.
  • Tökéletes megjelenésű textúra és felület.
  • Nincs kitéve az időjárásnak, rozsdának, korróziónak, vagy a rovaroknak.
  • Könnyen telepíthető.
  • Alacsony karbantartási igény.
  • Költséghatékony.

Kiegészítő beton termékeink:

Nagy tipegő

Farezetű beton járda tipegő. Mérete: 68x35x5cm.

Oszlopsapka

Betonoszlop zárósapka. Mérete: 18x18cm.

Kis tipegő

Farezetű beton keskeny tipegő. Mérete: 60x15x5cm.

Hívjon most: 06 70 625 8856

Tisztelt Érdeklődőink!

Köszönjük megtisztelő megkeresésüket! Minden ajánlatkérésre válaszolunk, de a megnövekedett kérések száma miatt az ajánlat elkészítéséhez pár nap türelmet kérünk.

Kövessen minket a facebookon is!

Dorelant Kft. | Péceli betonkerítés, 2119 Pécel Rákóczi út 92.
+36 70 625 8856 | dorelant@dorelant.hu

Nyitvatartás:

Péceli Betonkerítés

Nyitvatartás MÁRCIUS 1. és NOVEMBER 30. között

Hétfő: 08:00 – 17:00
Kedd: zárva
Szerda: 08:00 – 17:00
Csütörtök: 08:00 – 17:00
Péntek: zárva
Hétvégén és ünnepnapokon zárva.

06 70 625 8856

Nem árulunk zsákbamacskát.

Jöjjön el, látogassa meg telephelyünket!

Prémium minőségű betontermékeinket megtekintve döntése nem lesz kérdés.

Legtöbbször felmerülő kérdések – és válaszok

Telephelyünkön időpont egyeztetéssel a kerítés elemek megtekinthetők, kiválaszthatók. Címünk: 2119 Pécel, Rákóczi út 92.

Nem, az általunk gyártott kerítéselemek egy oldalon mintásak.

Nem, az általunk gyártott kerítéselemek egyenes, tömör betonelemek. A téglamintás (150x40cm) kivételével 200×50 cm-es méretben.

Nem, mi csak natúr beton termékeket gyártunk. Termékeink betonfestékkel festhetők.

2 méter magas a standard, de kérhető 1,5m, vagy 2,5 méteres összeállításban is. Kivéve a téglamintást: 2m, vagy 2,4m választható.

1. Elfogadott ajánlat esetén, az anyagár összegének függvényében megállapodás alapján előleg fizetendő. A megállapodásról vállalkozási szerződés készül.
2. Az előleg megfizetése után a választott mintájú betonelemek gyártását megkezdjük. Várható gyártási idő kb. 2-3 hét.
3. Az elkészítés után a termékek telephelyünkön átvehetők, vagy komplett szolgáltatás esetén a kiszállítás és telepítés időpontját egyeztetjük, és megbeszélt időpontban a termékeket leszállítjuk.
4. A kerítéselemek beépítése a szállítás után, előre egyeztetett időpontban veszi kezdetét.
5. Az anyagár fennmaradó része az átvételkor, vagy a kiszállítás megkezdése előtt fizetendő. A szállítás díja átvételkor, a kerítés telepítés munkadíja a kivitelezés végeztével fizetendő.

Amennyiben telepítéssel együtt rendelte meg a betonkerítést, a várakozási idő szezontól függően 2 héttől max. 2 hónapig terjed. Ha csak terméket szeretne venni, a várakozás max. 2-3 hét.

Igen. Betonterméket egész Magyarország területén forgalmazunk, természetesen a gazdaságosság figyelembe vételével. Pár méter kerítést nem érdemes Pécelről pl. Sopronba szállítani, mert többe kerül a fuvar mint a szállítmány…

Igen, az elszállítást és telepítést más is végezheti.

Nem, mi csak a saját gyártású vagy az általunk forgalmazott termékek telepítését vállaljuk.

betonkerítés
betonkerítés

Betonkerítéseink mellé ajánljuk:

A TEXTURATO betontestéket, ami acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát festék. Rendelhető 50 féle színben.

  • Kiváló fedőképességű
  • Mosható
  • Színtartó
  • Kopásálló

Anyagigény: 9–10 m²/liter/réteg simított felületre, 5–7 m²/liter/réteg kőporos, durva felületre. 2 rétegben alkalmazzuk.

betonfesték
szép betonkerítés