Festékek, glettek

Különleges alapozóinkkal, hagyományos vagy akár gépesítve is felhasználható glettanyagainkkal, valamint széles színpalettán elérhető falfestékeinkkel, kül- és beltérben is esztétikus felületeket hozhatunk létre.

GROUND univerzális mélyalapozó

GROUND Univerzális mélyalapozó

A GROUND univerzális mélyalapozó felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, színtelen univerzális mélyalapozó.

X-KONTAKT Tapadóhíd

Az X-KONTAKT tapadóhíd, ásványi anyaggal dúsított, vizes bázisú diszperziós bevonat, tapadásfokozó alapozó.

TEXTURATO Védőbevonat

A bevonó anyag hosszabbítja a kényes színű homlokzati vakolatok, illetve homlokzati falfestékek színtartósságát a tűző nap és az egyre intenzívebb UV sugárzással szemben.

TEXTURATO homlokzatfesték

A TEXTURATO homlokzatfesték, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát falfesték külső és belső igényes falfelületekre, tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Rendelhető az IMAGINE és PASTEL színkártya alapján.

TEXTURATO betonfesték

A TEXTURATO betontesték, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát festék külső és belső fal- és járó felületekre. Rendelhető 50 színben az IMAGINE színkártya alapján.

NEXT-SILICON homlokzatfesték

A NEXT-SILICON HOMLOKZATFESTÉK Silicon bázisú, vizes hígítású, környezetbarát falfesték külső és belső igényes falfelületekre. Rendelhető az IMAGINE és PASTEL színkártya alapján.

ONE beltéri falfesték

A ONE beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, silicon adalékot tartalmazó, matt falfesték belső igényes falfelületekre. Rendelhető az IMAGINE és a PASTEL színkártya színeiben. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

HOME Extra fedőképességű, matt beltéri falfesték

A HOME beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, matt falfesték belső igényes falfelületekre. Rendelhető az IMAGINE színkártya TERRA színeiben, illetve a PASTEL színkártya színeiben.

MAX Beltéri falfesték

A MAX beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát matt falfesték belső igényes falfelületekre. Rendelhető a PASTEL színkártya C színében. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

WHITE CEMENT GLETT kül, és beltéri felületkiegyenlítő glettanyag

Gyárilag előkevert, por alakú, természetes ásványi anyagokat, fehér cementet és tulajdonságjavító adalékanyagokat tartalmazó felületkiegyenlítő kül- és beltéri gletthabarcs. Felhordható kézzel és géppel.

STUKATUR GIPS

Gyárilag előkevert, por alakú, gipsz. Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz.

MODELL GIPS

Gyárilag előkevert, por alakú, beltéri gipsz. Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz.

CARTON FIX gipszkarton ragasztó

Gyárilag előkevert fehér beltéri nagyszilárdságú gipszkarton ragasztó. Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz.

6-30 GIPS GLETT, gipszes glettelő vakolat

Gyárilag előkevert fehér beltéri nagyszilárdságú glettelő vakolat 6–30 mm vastagságig. Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz.

0-10 GIPS GLETT, extra fehér glettelő-, és hézagoló gipsz

Gyárilag előkevert fehér beltéri nagyszilárdságú glettelő gipsz 0–10 mm vastagságig. Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz.

0-3 GIPS GLETT, extra fehér nagyszilárdságú glettanyag

Gyárilag előkevert extra finomságú és fehérségű beltéri nagyszilárdságú glettelő gipsz 0–3 mm vastagságig.

GROUND COLOR alapozó festék

A GROUND COLOR felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, kiváló impregnáló hatású, fehér színű alapozó festék.

Ajánlat kérés: